OzizO                                                          

 

 

 
 
Welkom bij OzizO!

Ruilen en Retourneren

Het uitgangspunt is: Samen komen we er wel uit!Tevredenheid

Wanneer je niet tevreden bent over een artikel mag je dit altijd binnen 8 werkdagen retourneren. Het artikel moet dan natuurlijk wel in ongebruikte staat zijn en in de originele verpakking zitten. Stuur mij even een mailtje dat je het wilt retourneren en ik geef je dan door hoe je dat kunt doen. De verzendkosten voor het retourneren komen voor rekening van de klant. Voor het bedrag van de geretourneerde artikelen krijg je dan een tegoedbon die je bij een van je volgende bestellingen kunt gebruiken. Wil je een ander artikel ontvangen in plaats van het geretourneerde artikel dan kun je met de tegoedbon dus gewoon een nieuwe bestelling plaatsen. De tegoedbon is een jaar geldig.

Gaat het om artikelen die speciaal voor jou besteld of gemaakt zijn dan is retourneren niet mogelijk.

 

Artikel is defect of anders dan op de website is getoond

Het kan soms voorkomen dat een artikel stuk aankomt. Of dat een artikel niet overeenkomt met de foto of de omschrijving die erbij staat. Let op: Kleuren kunnen per computerscherm verschillen, daardoor valt een afwijking in de kleur niet binnen deze regeling maar binnen de tevredenheidsregeling.

Mail me en omschrijf het probleem. Je ontvangt dan van mij een mailtje hoe je het artikel kunt retourneren. Uiteraard zijn de verzendkosten  van het retourneren voor mijn rekening wanneer ik heb vastgesteld dat het artikel buiten toedoen van de klant defect is afgeleverd.