Klantenservice

Bestellen

bestellen kan het beste door gewoon artikelen in je mandje te doen en af te rekenen. Twijfel je nog, maar wil je wel vast bestellen, geen probleem, als we er samen niet uitkomen kun je gewoon altijd je bestelling annuleren zolang je het nog niet hebt goedgekeurd en het nog niet voor je is gemaakt. Je krijgt dan gewoon je geld terug!

Levering

Levering vindt plaats na ontvangst van betaling. Dit is ook het moment dat de levertijden gaan tellen.

Er zijn vier soorten artikelen:

kant-en-klaar artikelen

Kant en klaar artikelen worden dezelfde dag verstuurd wanneer de bestelling voor 15:00 uur is geplaatst. Ben je iets later, mail me dan gerust, ik probeer dan nog een keer extra naar de post te gaan voor je! Voorbeelden: Krafttape, leren hengsels, label wolk

speciaal voor jou gemaakt

bij deze artikelen geldt de levertijd zoals die bij het artikel zelf staan. Voor de metalen labels geldt meestal 3/4 weken (vaak is het sneller, maar dat kan ik niet garanderen want dat is afhankelijk van de ruimte in de machineplanning). Bestel je met spoed, dan wordt er langer doorgewerkt op de dag en daar betaal je een toeslag voor. Dan heb je de labels meestal binnen 10 werkdagen in huis.

Voor de leren labels, zakjes met opdruk, stempels en knopen is meestal een levertijd van 2/3 werkdagen nadat we uit het ontwerp zijn.

Voor de kaartjes en stickers is de levering meestal 10 werkdagen.

digitale artikelen

Deze artikelen kun je gelijk downloaden nadat je de betaling hebt gedaan. Dit gaat automatisch. Voorbeeld: haakpatroon CoNijn

op orderbasis

Voor de wol is het even afhankelijk wat er op dat moment op voorraad is, soms gaat het zo snel dat het niet bij te houden is, meestal is de verzending dezelfde werkdag indien besteld voor 15:00 uur. Maar vraag het me gerust even voor je bestelt als je haast hebt.

Betaling

Betalen kan met Vooruitbetaling per bank, iDeal, iDeal QR, Maestro, Mastercard, Bancontact/Mistercash, overboeking, Sofortbanking, Visa,Paypal, bunq

Retouren

artikelen die speciaal voor jou gemaakt worden kunnen alleen worden geretourneerd indien er door ons een fout is gemaakt of wanneer het een fabricagefout betreft. We gaan uit van het door jou goedgekeurde ontwerp. Retouren worden alleen aangenomen wanneer we dat van te voren hebben afgesproken dat het geretourneerd mag worden.U heeft het recht om standaard artikelen (dus niet op maat gemaakte artikelen) binnen een termijn van 14 dagen terug te sturen. U krijgt uw geld binnen 14 dagen na ontbinding terug. U kunt hier het OzizO herroepingsformulier downloaden. Hier vind je de algemene voorwaarden OzizO.

Verzending

Wij hanteren een standaard verzendbedrag. Dit is gelijk voor alle bestellingen tenzij anders is overeengekomen. Deze verzendkosten dekken meestal niet de daadwerkelijke kosten die wij moeten betalen voor de verzending. We verzenden of via PostNL of via MyParcel met track en trace.

Auteursrechten

Voor op maat gemaakte artikelen geldt dat het auteursrecht blijft liggen bij degene die het ontwerp heeft aangeleverd. Dus stuur je zelf een ontwerp dan blijft dat ontwerp van jou en zal ik het ontwerp niet gebruiken voor andere artikelen tenzij ze voor jou of jouw bedrijf zijn. Maak ik een ontwerp voor jou dan ligt het auteursrecht bij mij. Dit houdt in dat het ontwerp (uiteraard zonder jouw specifieke (bedrijfs-) gegevens) door mij kan worden gebruikt.  Ik bied de ontwerp-service meestal gratis aan, dit houdt in dat je er niet nog apart extra voor betaalt. Soms kan het voorkomen dat je de ontwerpen graag zelf verder wilt gebruiken op je site of voor Social Media. Meestal kunnen we dan een png/jpg leveren die je kunt gebruiken (tegen kleine vergoeding). Wil je echt het ontwerp zelf gebruiken voor andere doeleinden dan moet er voor het ontwerp betaald worden. De prijs hiervoor is afhankelijk van de tijd die het ontwerpen heeft gekost.

Contact

Je kunt ons mailen via het contactformulier (zie menu op de homepage) of rechtstreeks via deze link.